Bílá vína - Hradil Čejkovice

Pálava Hradil

jakostní víno s přívlastkem
Výběr z hroznů – polosuché 2016

Tímto vínem oslovíme ctitele plných aromatických vín s výrazným buketním tónem žluté čajové růže, limetky a stopami medu.
Podávejte při teplotě 10-12 °C

Cena 230 Kč / 0.75l

Ryzlink Rýnský - Sur lie Hradil

jakostní víno s přívlastkem
Pozdní sběr – suché 2016

Víno určené pro opravdové znalce.
Lehce oxidativní styl (vyrobeno v podstatě bez síry na kvasničních kalech
)
Víno s velkým potenciálem, vhodné  k dlouhému nazrávání.... 10 a více let.
Archivace při teplotě 8 - 12 °C. Mladé, působí lehce oxidačně, potřebuje rozdýchat.  Výrazné žlutě ovocné, vhodné spíše pro pití na delší dobu. Víno bylo mícháno 4 měsíce na jemných kalech, metoda Sur lie.

Cena 230 Kč / 0.75l

Rulandské Šedé Hradil

jakostní víno s přívlastkem
Pozdní sběr - polosuché 2016

Rulanda Vás okouzlí vůní exotického ovoce, zvláště pak vůní fíkových plodů. V chuti pak nejdete plnost a vyzrálost hroznů. Podávejte při teplotě 10-12 °C

Cena 230 Kč / 0.75l

Sauvignon Blanc Hradil

jakostní víno s přívlastkem
Pozdní sběr – suché 2016

Ve vůni najdeme převážně květ černého bezu s vyzrálým angreštem s lehkým nádechem dubových tónů. Doporučujeme: k tvrdým sýrům, ke kuřecímu masu. Podávejte při teplotě 10-12 °C

Cena 220 Kč / 0.75l

Neuburské Hradil

jakostní víno s přívlastkem
Pozdní sběr – suché 2016

Víno je lehčího, svěžího charakteru. Vůně velmi jemná, připomínající chuť čerstvé broskve a list červeného rybízu. V chuti vás osvěží příjemná kyelinka. Víno bylo mícháno 4 měsíce na jemných kalech, metoda Sur lie. Podávejte při teplotě 10-13 °C

Cena 220 Kč / 0.75l

Rulandské Bílé Hradil

jakostní víno s přívlastkem
Pozdní sběr - suché 2016

Toto víno vás mile překvapí rozmanitostí vůnů, z nichž vyniká hruška máslovka a čerstvé mandle. Doporučujeme: ke všem rybím pokrmům a drůbežímu masu. Podávejte při teplotě 10-13 °C

Cena 220 Kč / 0.75l